El Cadí la Seu continua fent història. Després de classificar-se per primera vegada per a la Copa de la Reina, aquest dijous l’equip alturgellenc s’ha imposat als quarts de final a les anfitriones, l’Araski de Vitòria, i s’ha colat a les semifinals. Tot i un inici espectacular de les basques, que se n’han anat de 17 al marcador, l’equip entrenat per Bernat Canut s’ha refet poc a poc. Així, al tercer quart ha aconseguit donar la volta al marcador i gràcies, entre d’altres, a una Andrea Vilaró brillant, ha acabat segellant una remuntada èpica. A semifinals, l’equip alturgellenc s’haurà d’enfrontar a l’Uni Girona, que unes hores abans s’ha desfet del València. Més enllà dels aficionats que s’han desplaçat a Vitòria per veure el debut de l’equip, unes 200 persones s’han congregat també al Palau d’Esports de la Seu. Allà han seguit el partit a través del nou videomarcador i, tot i les cares llargues del principi del partit, l’ambient s’ha anat caldejant a mesura que l’equip anava remuntant.

Des del club s’han mostrat molt satisfets amb la resposta que ha tingut l’afició, tant amb l’afluència d’aquest dijous per veure junts el partit des del Palau d’Esports, com en els dies previs.

Nombrosos afcionats es desplaçaran a Vitòria, però els que no puguin anar-hi podran seguir la semifinal de dissabte al migdia a través dels altaveus que hi ha a diferents espais de la ciutat. A més, des del club ja han anunciat que dilluns o dimarts es farà una rua amb les jugadores, independentment de quin sigui el resultat.

Parlen al vídeo: PAU DE AHUMADA, MEMBRE GRUP D’ANIMACIÓ SEDIS - JUANFRAN PAREDES, VICEPRESIDENT SEDIS BÀSQUET