Des d’aquest divendres, la comissaria de la Policia Nacional de la Seu d’Urgell ja expedeix Targetes d’Identitat d’Estrangers extracomunitaris. Fins ara, per poder fer aquest tràmit els interessats s’havien de desplaçar fins a Lleida. Justament, aquesta va ser una de les reivindicacions que va traslladar l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, al subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, en una reunió el passat octubre. En la visita feta a principis de febrer a la ciutat, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera va anunciar que la qüestió ja s’havia resolt, i des d’aquest divendres ja és efectiva. El fet d’expedir aquestes targetes a la Seu també descongestionarà la comissaria de Lleida, i el sistema d’assignació de cita prèvia per fer tràmits, com ara renovacions de DNI o passaports.