L'ajuntament de Puigcerdà accelera l'inici d'obres del nou Centre Cívic i Esportiu, un equipament que es construirà al costat del poliesportiu. El consistori ja ha adjudicat els treballs de la primera fase i per tant les obres començaran en les properes setmanes.

Serà un edifici de dues plantes: la planta baixa es destinarà a usos esportius. En aquest espai hi haurà dues pistes de cúrling i una nova sala de gimnàs, una de les principals mancances del Club Poliesportiu. La primera planta tindrà un ús social, amb una sala polivalent que podrà acollir tot tipus d’activitats culturals i lúdiques.

La primera fase inclou l'enderroc dels magatzems actuals, moviments de terra, connexions de sanejament, fonamentació i murs de contenció. Paral·lelament a l'adjudicació d'aquesta primera fase, l'ajuntament ha tret a licitació la segona part del projecte, i espera licitar també una tercera fase al llarg d'aquest any, per tal de completar un gruix important de l'obra el més aviat possible.

El cost d'aquestes primeres tres fases és 1,1 milions d'euros, finançats per l'ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu. La xifra final del nou equipament es situarà al voltant dels 4 milions d'euros.
El projecte del nou Centre Cívic i Esportiu és obra de Sau Taller d'Arquitectura.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ