L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha instal·lat aquesta setmana un desfibril·lador a la façana de l’Esplai de la Gent Gran, situat a la plaça del Pati Palau. Es tracta del novè aparell d’aquestes característiques que s’instal·la al municipi, i des de l’Ajuntament han destacat que completa la xarxa necessària per tenir la Seu i Castellciutat cardioprotegits.

La resta de desfibril·ladors estan al peu de la torre del rellotge de l'estació d'autobusos; a l'inici dels porxos del carrer Major; al carrer Doctor Robert de Castellciutat; a la zona esportiva municipal; a l'exterior de l'edifici del centre cultural Les Monges; al Palau d'Esports i al Parc Olímpic del Segre. A més, també hi ha un equip mòbil de cardioprotecció que custodia la Policia Municipal.

Parlen al vídeo: MONTSE BONET, REGIDORA DE GENT GRAN I DE SALUT