La biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, en col·laboració amb una nativa australiana que s'ha instal·lat a la capital cerdana, ha impulsat un cicle de lectures en veu alta en anglès. Aquesta nova proposta, que ha començat aquesta setmana, tindrà una durada de sis sessions. Es faran els dimarts a les 4 de la tarda fins el 9 d'abril.

L'activitat s'adreça a estudiants d'anglès de qualsevol edat però també a totes les persones que el parlen o l'han estudiat i volen millorar la seva competència, tant pel que fa a la comprensió com a la pronunciació, segons han explicat des de l'ajuntament de Puigcerdà. Les sessions consistiran en la lectura dels textos, de dificultat mitjana, triats per la coordinadora.

L'activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia. El cicle s'emmarca en la promoció dels materials en llengües estrangeres de la biblioteca, la qual es complementa amb l'activitat setmanal del Grup de conversa en francès.