L’actual presidenta de l’entitat sense ànim de lucre La Seu Solidària, Carlota Valls, serà la número dos de la candidatura de Compromís per la Seu de cara a les eleccions municpals de maig. Tal com ha donat a conèixer la formació en un comunicat, Valls farà tàndem amb Òscar Ordeig. Ocuparà la plaça que havia estat per a la històrica regidora Conxita Rabassa en les dues darreres eleccions. Valls va néixer a Barcelona el 1971 però fa molts anys que està arrelada a la Seu d’Urgell. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació i ha estat i està vinculada amb nombroses entitats i projectes de caire social i solidari. Des de Compromís han destacat que amb la incorporació de Valls volen posar de manifest la gran importància que donen a la cohesió social. Fins i tot han avançat que en cas de governar, Valls ocuparia una tinència d’alcaldia i la regidoria d’educació i serveis socials.