Prop de 130 alumnes de primer, segon i tercer d’ESO dels quatre instituts de secundària de l’Alt Urgell, els tres de la Seu i el d’Oliana, han participat aquest dimecres al matí en el quart Concurs de Dictat Plurilingüe. La iniciativa s’ha dut a terme a l’Escola Oficial d’Idiomes i al CETAP i pretenia posar en relleu la importància de l’ortografia en l’aprenentatge de les llengües catalana, castellana, francesa i anglesa. Entre les novetats d’enguany, hi ha el fet que algunes activitats han estat en parella, així com que s’ha introduit la poesia als dictats. A més, durant les estones d’espera abans de fer el dictat, els alumnes han fet sessions de jocs de sobretaula basats en les paraules. El lliurament dels premis es farà el 21 de març a la sala de la Immaculada de la Seu, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Poesia.