L’Alta Ribagorça començarà en breu les obres per adequar 11 rutes per a BTT a la comarca. Precisament aquest dijous es reuneix amb representants dels diferents municipis on passaran les rutes per acabar de dissenyar el projecte que també inclou la col·locació de 4 punts de reparació i manteniment de les bicicletes.

L’obra de senyalització de rutes ja està licitada, de manera que es calcula que aquesta primavera els amants de la bicicleta de muntanya ja en podran gaudir. A més és un projecte que segueix la línia de turisme sostenible i responsable amb l’entorn.

El projecte compta amb part de finançament del programa Leader. Tots els municipis de la comarca tindran un punt d’informació dels recorreguts i aquestes rutes se sumaran a les 5 ja existents a la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA