El grup municipal de Compromís per Tremp reclama, a través d'una moció presentada per al proper ple a l'Ajuntament, que la Generalitat prengui mesures amb caràcter d'urgència per tal de garantir que els hospitals de zones rurals i en concret del Pirineu disposin de professionals de les diferents especialitats.

Es destaca que la falta de metges és una dinàmica arreu de Catalunya però molt més accentuada en les zones rurals.
Entre les mesures que suggereix Compromís per Tremp es troba el pagament de complements de ruralitat als professionals.

També es remarca que els serveis sanitaris són extremadament necessaris en zones amb població dispersa i envellida com el Pirineu, però també una bona qualitat de serveis públics facilita que la gent jove decideixi establir-se en un territori.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP