L'associació de Dones de Cerdanya ha convocat una jornada de reivindicació per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Amb motiu de la commemoració, l'entitat ha emès un comunicat on expressa el seu desig per aconseguir que la jornada 'uneixi i doni força a les dones per continuar la lluita de les reivindicacions dels seus drets i de la seva participació igualitària en els àmbits polítics, econòmics, culturals i socials'.

Així doncs, l'entitat convoca una concentració a les 6 de la tarda davant l'ajuntament de Puigcerdà amb el lema ' si nosaltres ens aturem, el món s'atura'. El lema d’aquesta vaga vol fer visible precisament, el conjunt de treballs de les dones i el que passa si les deixen de fer. A més, l'associació també demana penjar un davantal a la finestra per visibilitzar el suport al 8M.
La concentració continuarà amb un sopar de germanor a partir de 2/4 de 10 a l'Hotel Park. El preu del tiquet és de 25 euros.