Joan Manel Serra serà el cap de llista d'ERC a Puigcerdà a les properes eleccions municipals. Serra, que és regidor a l'ajuntament des del passat mes d'octubre, ha estat escollit per unanimitat durant les eleccions primàries del partit celebrades divendres. De fet, era l'únic precandidat i la militància li ha donat ple suport.

Així doncs, ERC Puigcerdà ja té cap de llista i, per tant, aclareix una de les incògnites més importants del seu nou projecte. Tot i que aquest encara s'està gestant, ja es començen a definir les seves línies principals.

Serra, de 46 anys, ha dedicat part de la seva vida al sector de la construcció i ha treballat en immobiliàries. Durant molts anys també ha està vinculat al món de l’hoquei gel.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, REGIDOR I CAP DE LLISTA D'ERC PUIGCERDÀ