Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona han renovat aquest dilluns el conveni de col·laboració amb el qual FGC ofereix als associats preus especials per esquiar a les cinc estacions del grup. A més del 10% de descompte en el preu del forfet durant els caps de setmana, FGC també els ofereix la promoció 2x1 en la compra de forfets de dilluns a divendres.

Des de FGC s’han mostrat satisfets de tornar a col·laborar amb el sector hoteler i han destacat l’impacte econòmic positiu que tenen les estacions d'esquí al territori.

La signatura del conveni s'ha fet durant la Trobada anual d'esquiadors a la Molina, que enguany ha arribat a la desena edició. Es tracta d'una cita on els membres de les onze associacions que formen part de la federació d'hostaleria gironina es desplacen a l'estació cerdana per participar en un esmorzar i un dia d'esquí.

Parlen al vídeo: RICARD FONT, PRESIDENT FGC