L’Associació benèfica Jocs sense fronteres ha donat 1.334 euros al projecte Òmnia Kids per tal que pugui desenvolupar activitats esportives i de lleure. Aquest dilluns a la tarda s’ha fet el lliurament simbòlic del xec a les instal·lacions del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Els diners són els que es van recaptar durant la matinal esportiva i de curses solidàries que va organitzar Jocs sense fronteres el passat setembre al Parc del Segre i permetran a Òmnia Kids fer més activitats.

Pel que fa a les activitats que es podran fer amb aquests diners, aquestes seran una excursió a Sant Joan de l’Erm per gaudir de la neu, quatre sessions d’escalada i una sortida a Naturlàndia.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT D’ALCALDE I PORTAVEU DEL CAPAU - YOLANDA CASTILLEJO, REPRESENTANT JOCS SENSE FRONTERES