Un centenar de persones han assistit aquest dilluns a la nit a la quarta edició de la festa del turisme del Pallars Jussà. Un esdeveniment que engloba professionals del sector de la comarca, ens públics relacionats i persones convidades per donar a conèixer les diferents tasques que es duen a terme i els nous projectes per enguany. Entre els quals hi ha la guia d’activitats, allotjaments i restauració que ja és un referent a la zona.

La guia promociona activitats els 365 dies de l’any i és una forma de poder oferir al client una experiència complerta a la zona amb activitats tan esportives, com culturals, d’enoturisme i gastronòmiques, entre altres.
Precisament en aquesta festa s’ha fet el concurs per seleccionar la imatge de portada de la guia de manera que tots els socis han pogut votar entre 3 dissenys.
Enguany també s’ha comptat amb una conferència del comunicador Enric Bastardas i el premi se l’ha endut Jordi Peró, fotògraf que col·labora activament amb l’associació i que fa anys que difon el Pallars Jussà arreu a través de la imatge.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ APAT