Operaris contractats per Endesa treballaven aquest dilluns al matí al transformador del carrer Escoles Pies de Puigcerdà, després que aquest hagi patit diverses avaries des del passat mes de novembre. Tal com fa uns dies denunciaven a aquest mitjà els afectats, els talls en el subministraments els deixaven sense electricitat ni calefacció durant hores i, malgrat queixar-se reiteradament a la companyia, no havien rebut una resposta favorable.

Tot i que no s'ha canviat el transformador, sí que s'han substituït les peces malmeses. Els tècnics de la companyia creuen que, amb aquesta actuació, es posarà fi als talls en el subministrament.

El carrer Escoles Pies, on es troba soterrat el transformador, ha estat tallat al trànsit durant tot el dilluns i els veïns no han tingut electricitat mentre han durat els treballs, és a dir, des de les 8 del matí i fins les 20h.

Recordem que les avaries afectaven uns 500 clients del carrer Escoles Pies i també d'altres carrers adjacents. Veïns i comerciants afectats van escriure una carta exposant la seva queixa a l’ajuntament de Puigcerdà, departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, i a la mateixa companyia.