La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell ha acollit aquest diumenge a la tarda el concert sinfònic “Solistes i danses”, ofert per l’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus. La formació la composen alumnes de les escoles municipals de música de la Seu d’Urgell, Puigcerdà i Berga. El d’aquest diumenge ha estat el desè concert simfònic, des que l’escola de música de Berga va iniciar el projecte.

El repertori, que han ofert una vuitantena de músics, ha comptat amb dos concerts per a solistes: el Concert per piano i orquestra en la menor, d’Edvar Grieg; i el Concert per a trompeta i orquestra en mi bemoll major, de Joseph Haydn. També s’ha interpretat la Suite Simfònica de la Patum, arranjada per Salvador Brotons.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA ESCOLA MÚSICA LA SEU D’URGELL