quest divendres, la sisena etapa de Snow Race de Gos Àrtic disputada a Port Ainé ha tancat la primera edició d’aquesta carrera que ha reviscut l’esperit de la Pirena. Un cop finalitzats els cinc dies de competició s’ha proclamat els guanyadors de l’edició en les 3 modalitats.
A Skijöring trobem que com ja es venia anunciant pels bons resultats obtinguts al llarg de la carrera, que la basca Larraitz Sorron ha coronat el primer lloc del podi, acompanyada en les altres dos posicions per la catalana Marta Bosch i l’andalús José María Medina. En trineu tirat per 6 gossos la victòria ha estat pel basc Itoiz Armendáriz, seguit del català Teo Tarifa i del navarrès Joserra Lebrón. I per la darrera categoria, de trineus de fins a 12 gossos, s’ha endut el primer lloc el valencià Ismael Piñol, el segon lloc ha estat pel català Carles Franch i el tercer pel també valencià Joaquín Sáez.
Els organitzadors de la cursa, disputada en 6 etapes entre les estacions de Baqueira Beret i Port Ainé, han destacat que les baixes temperatures i el bon temps han permès gaudir al màxim de l’experiència. També que ja es prepara una nova edició on s’espera que hi hagi encara més equips participants i que es consolidi tant en el panorama nacional com internacional.