El consell comarcal de l’Alta Ribagorça ha posat en marxa un nou servei dins del departament de joventut per tal de promoure l’ocupació entre els joves que volen viure a la comarca. Es tracta del programa Referent d'Ocupació Juvenil que vol facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral.

Una tècnica del Consell Comarcal proporcionarà una atenció personalitzada i individualitzada als joves i es treballarà de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut, serveis socials i entitats diverses. La idea és canalitzar les ofertes i les demandes per tal que no només siguin treballs estacionals els que sorgeixin i que tan empreses com demandants de feina tinguin un enllaç proper.

Es busca que els joves rebin tan assessorament formatiu com laboral per poder encarar el seu futur.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA