La Seu d’Urgell es bolcarà els propers dies amb la participació del Cadí la Seu a la seva primera Copa de la Reina. L’equip disputarà els quarts de final contra l’anfitrió, l’Araski de Vitòria, el dijous 28 de febrer. Per als aficionats que no es puguin desplaçar al País Basc, el partit es retransmetrà des de la nova pantalla videomarcador del Palau d’Esports. Si l’equip guanya, jugaria la semifinal dissabte.

A més, el club ha fet una samarreta commemorativa d’aquest edeveniment i no es decarta que si es fa una bona copa es pugui realitzar algun tipus de festa o acte públic quan torni l’equip. D’altra banda, per tal que la ciutat es faci seva aquesta primera participació a la Copa, la Unió de Botiguers de la Seu ha creat un concurs on els participants han de trobar les jugadores pels aparadors.

A la campanya també s’hi ha afegit l’Associació d’Hostaleria i Restauració de l’Alt Urgell, oferint descomptes d’un 10% en tres restaurants i premis als abonats del club.

Tot i aquests actes a la Seu, també hi haurà qui anirà a seguir el club des de Vitòria mateix i, de fet, ja s’han venut 120 entrades a socis.

Des de l’Ajuntament de la Seu han destacat l’orgull que representa per a una ciutat petita ser en una competició d’aquest nivell, al costat d’equips amb pressupostos i estructures molt majors.

Parlen al vídeo: JUANFRAN PAREDES, VICEPRESIDENT SEDIS BÀSQUET - JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT UBSU - MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASSOC. HOSTALERIA ALT URGELL - PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET