Després d’alertar fa unes setmanes que no podrien garantir més serveis per falta de personal i material, els Bombers Voluntaris de Coll de Nargó ja no han pogut actuar aquest dijous en un incendi d’habitatge. Aquest s’ha produit poc abans de la una del migdia i quan s’ha intentat activar al cos voluntari no hi havia prou efectius al poble, de manera que s’ha hagut de denegar la sortida. Això ha fet que l’incendi no s’hagi pogut sofocar fins que han arribat els Bombers de la Generalitat de la caserna professional de la Seu d’Urgell. Aquests han arribat al lloc dels fets una mitja hora després. Fa uns dies ja hi va haver un incendi al poble, quan va cremar un remolc de palla. En aquell cas, va coincidir que hi havia el mínim de voluntaris necessaris per anar-hi, però en aquesta ocasió ja no ha estat possible. En un tuit, els Bombers han culpat de la situació al conseller d’Interior, Miquel Buch, i al director general de Prevenció i Extinció d’incendis, Manel Pardo.