La vaga general no s’ha notat gaire, en canvi, als comerços de la comarca. A la Seu d’Urgell han estat ben poques les persianes que s’han vist abaixades . Així doncs, tot i haver-hi menys gent pel carrer del que és habitual, els establiments han funcionat amb normalitat.

Pel que fa als centres educatius, la vaga s’ha notat més entre l’alumnat que entre el professorat. Així, als centres de secundària de la comarca l’aturada ha estat seguida per entre un 50 i un 75% dels alumnes, mentre que l’aturada dels professors no ha passat del 30%.

A la resta de la comarca, l’afectació de la vaga ha estat mínima. Així, en poblacions com Organyà i Coll de Nargó, la pràctica totalitat dels comerços han obert. Pel que fa als ajuntaments, algun d’ells com el de Coll de Nargó sí que ha tancat, però d’altres han funcionat amb certa normalitat.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, president Unió de Botiguers de la Seu - ANNA SANSA, directora de la Salle de la Seu