Aquest dimecres és jornada de descans de la carrera Snow Race de Gos Àrtic, però també ha arribat al seu equador i es trasllada des de Baqueira Beret a l’estació pallaresa de Port Ainé. De manera que dijous comença la competició a aquesta estació on es diputen les etapes 4 i 5, una de diürna i una de nocturna.
Les 3 etapes disputades a l’estació de Baqueira Beret han trobat molt bon estat de neu i els competidors han pogut gaudir al màxim de l’experiència. Pel que fa a classificacions, actualment la basca Larraitz Sorron segueix en primer lloc, i pel que fa a trineus, al de mínim 8 gossos domina Carles Franch, mentre que al trineu tirat per 6 gossos hi ha Itoitz Armendáriz al capdavant.
L’últim dia serà divendres es farà la festa a l’hotel Port Ainé 2000 on es durà a terme l’entrega de premis.