Les obres d’ampliació del Consell Comarcal de l’Alt Urgell cap al nou edifici de vidre es faran aquest any. L’ens ha previst una partida pressupostària per tal que enguany es pugui habilitar ja la primera planta de l’immoble, que es va construir el 2009.

L’altre objectiu és que en un futur aquest edifici pugui acollir una part dels serveis de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. De fet, l’any 2012, l’aleshores secretari del Govern, Germà Gordó, va anunciar que allà s’hi ubicaria una subseu de la delegació de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, que complementaria la que hi ha a Tremp.

Actualment, només s’utilitza la planta baixa de l’edifici, on hi ha les dependències de la direcció general de Polítiques de Muntanya i l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, l’IDAPA, que formen part de la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL