L’Associació Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus, amb el suport de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, entre d’altres, ha organitzat la segona edició de l’”Explorem l’Alt Urgell. 3 reptes d’excursionisme”. Així, entre el 16 de març i el 15 d’agost es realitzaran 10 propostes per tal de donar a conèixer la comarca a través de l’excursionisme i la marxa nòrdica.

Pel que fa al nivell de les sortides, aquest no és molt elevat, però cal tenir certa preparació.

Pel que fa a les sortides hi ha excursions al Coscollet, l’Oratori, les Valls del Monturull i la Serra del Verd, travesses com l’Escanyabocs, el Cadí desconegut o un itinerari entre Sant Joan de l’Erm i Os de Civís, i rutes temàtiques com ara els dominis de Sant Quiri o les llunes plenes al Pic de l’Orri i al cim del Cadí. Qui completi tots els reptes rebrà un obsequi.

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, PRESIDENT MARXA NÒRDICA CADÍ-PIRINEUS