L’estudiós de la història local Javier Galindo ha clos aquest dimarts al vespre el cicle de conferències que va iniciar l’octubre passat per tractar l’època de la Segona República a la Seu d’Urgell. Ho ha fet amb la conferència “1936: el Front Popular i la fi de la Segona República” on ha abordat com van afectar a l’Ajuntament de la Seu els mesos previs i posteriors a l’alçament militar de Franco. D’aquesta manera ha tancat el cicle històric que va començar amb la conferència inicial sobre el primer ajuntament republicà.

Tot i haver acabat aquest primer cicle, Galindo assegura que hi ha mateiral per fer una segona sèrie de conferències.

Galindo s’ha mostrat satisfet de l’interès que ha generat aquest cicle de xerrades, tot i remarcar que la valoració l’han de fer els assistents.

Parlen al vídeo: JAVIER GALINDO, ESTUDIÓS DE LA HISTÒRIA LOCAL