El Cúrling Puigcerdà Pànxing competeix aquest cap de setmana, a Jaca, en el Campionat d’Espanya Masculí de 1a Divisió. El club lluitarà per guanyar el títol a la màxima categoria del cúrling estatal. Cal recordar que el Puigcerdà Pànxing va haver d’esforçar-se al màxim per salvar la categoria en el
campionat disputat l’any anterior, davant la gran qualitat dels equips participants.

Així doncs, els Aleix Raubert, Eduard Ferrer, Jordi Diví i Carles de Moxó viatjaran a Jaca amb el propòsit de fer-hi el millor possible.

En el campionat anterior els de la Cerdanya van aconseguir quedar vuitens en una competició
amb 10 equips, amb la qual cosa van evitar les dues últimes places que marcaven el descens.

La prova es desenvolupa aquest cap de setmana i al mes de març, en dues fases diferents. L’inici de la primera fase és aquest divendres, dia 22 de gener, a les 17 hores. La prova acabarà diumenge, dia 24, a les 13,00 hores. La segona fase o fase final se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març-

Els equips que lluitaran pel títol seran: Txurri-Berri Cafés Aitona, Val d’Aran, Sporting l’Olla, Hielo Pisuerga, SVC Iparpolo Masculino, Jaca, Barcelona Martin, Barcelona Navarro, Madrid B-52 i el Puigcerdà Pànxing que iniciarà el repte esportiu contra el Madrid B-52 (sisens en el 2018).