Taüll ha rebut el distintiu de Poble amb Encant. Un guardó que acredita el nucli de Taüll per part de l’Agència Catalana de Turisme com a espai de gran patrimoni cultural.
La marca Pobles amb Encant permet oferir al turista una proposta per tal que es pugui endinsar en el territori català i conèixer la seva diversitat i riquesa cultural i paisatgística, més enllà dels principals pols d’atracció turística.
En el cas de Taüll, el poble gaudeix de dos tresors del romànic com són les esglésies de Santa Maria de Taüll i Sant Climent i que són un gran atractiu turístic. Però ara ha estat reconegut més enllà d’aquest patrimoni romànic, ja que es reconeix el conjunt de la vila com a Poble amb Encant.
I entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme que compta amb visibilitat en els canals on-line de l’Agència, possibilitat d’utilitzar el distintiu exclusiu de Pobles amb Encant, participació en accions promocionals i accés al pla de formació, entre altres.