Ja s’ha resolt una part de la problemàtica amb què es trobaven els usuaris de l’abonament T10 que volien viatjar entre la Seu i Barcelona. Fins ara, si l’autobús anava ple, la companyia donava prioritat als viatgers que havien comprat un bitllet senzill, per davant dels usuaris que havien adquirit una targeta. Això feia que si l’autobús s’omplia, els usuaris de la T10 haguessin d’esperar a que la companyia posés un segon vehicle. Després de diverses reunions entre el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el departament de Mobilitat i la mateixa empresa, s’ha trobat una solució.

Això, però, encara no és possible fer-ho a Barcelona, de manera que els usuaris de bitllet senzill segueixen tenint preferència per sobre dels que tenen l’abonament de 10 viatges.

La qüestió ha generat fins ara nombroses crítiques dels usuaris.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL