La jove orquestra del Conservatori de música dels Pirineus, conjuntament amb alumnes de les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell, oferirà aquest diumenge a la capital urgellenca un concert simfònic titulat “Solistes i danses”.

Es tracta del desè projecte simfònic de l’escola municipal de música de Berga que va assumir el Conservatori de música dels Pirineus des de la seva creació, ampliant àmbit d’acció i l’intercanvi d’experiències entre alumnes del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell.

El concert d’enguany, dirigit novament per Oleguer Aymamí, presenta en el repertori dos concerts per a solistes: Concert per piano i orquestra en la menor, OP.16 d’Edvard Grieg i Concert per a trompeta i orquestra en Mi bemoll Major de Joseph Haydn i la Suite Simfònica de la Patum arranjada per Salvador Brotons.

Novament s’ofereix als assistents l’oportunitat de presenciar un concert simfònic de gran qualitat mostrant el treball i l’esforç d’uns 80 estudiants de música de les tres comarques que formen el Conservatori dels Pirineus.

El concert, doncs, serà diumenge 24 de febrer, a les 18.00 h. a la Sala St. Domènec de la Seu d'urgell. Les entrades es poden adquirir a la web entrapolis.com