La Seu d’Urgell acollirà els dies 30, 31 de maig i 1 de juny el 9è Congrés d’Educació i Entorn, que enguany girarà al voltant de la transformació educativa, les xarxes i el lideratge pedagògic. Tot plegat s’ha donat a conèixer aquest dimarts per part dels seus organitzadors, l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, la Generalitat i el Govern d’Andorra.

La novena edició del congrés s’havia de fer el maig del 2018, però es va aplaçar per la situació política que vivia Catalunya.

El Congrés comptarà amb ponències de diversos experts en l’àmbit del lideratge o la neurociència. També s’espera la participació d’un exministre d’Educació de Xile i d’una professora de Harvard, experta en transformació educativa.

Parlen al vídeo: CARLES MARTÍNEZ, SECR. POLÍTIQUES EDUCATIVES GENERALITAT - ERIC JOVER, MINISTRE EDUCACIÓ ANDORRA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL