Es constitueix el primer consell de joves del Pallars Jussà. Aquest òrgan naix d’una iniciativa de l’Oficina Jove de la comarca després de detectar la necessitat de conèixer l’opinió del jovent sobre les diferents accions que es duen a terme però també per saber les seves inquietuds i necessitats de cara al futur del Pallars Jussà.

La iniciativa ha tingut molt èxit, ja que més de 50 joves dels diferents pobles del Pallars Jussà van respondre a la convocatòria i durant la jornada hi va haver molta participació i interacció entre ells.

A través de dinàmiques i utilitzant aplicacions mòbils per recollir totes les propostes i opinions han sorgit accions de temàtica diversa com l’oci, la cultura i l’esport, comunicacions, formació, feina, participació i associacionisme. Ara ja hi ha convocada una reunió amb tècnics i regidors de joventut dels diferents ajuntaments de la comarca per fer-los arribar les propostes i veure com es poden implementar.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, CONSELLERA JOVENTUT C.C. PALLARS JUSSÀ