La sortida enoliterària de l’edició d’enguany de Biblioteques amb DO de la biblioteca Maria Barbal s’ha fet a Figuerola d’Orcau, on s’han visitat els singulars túnels subterranis dels cellers del poble.

Tot i que hi ha historiadors que han estudiat aquestes cavitats, no hi ha una explicació que en confirmi amb certesa la seva finalitat. A més es troben a les cases que foren les més potents del poble. Però aquesta visita a aquesta singularitat arquitectònica, es marida amb literatura del món del vi i vins del territori.

Durant el mes de Lletres i Vins a la biblioteca Maria Barbal hi ha previstes diferents activitats per a tothom. Precisament aquest divendres es farà l’espectacle musical Corrandes acompanyat d’un tast de vi.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, alcalde Isona i Conca Dellà - JOANA FRANCH, Biblioteca Maria Barbal de Tremp