El Festival del Joc del Pirineu canvia enguany de dates i se celebrarà del 8 al 10 de març. L’objectiu de passar del novembre al març és esponjar el calendari de festivals d’aquest tipus, atreure a més visitants a la Seu i consolidar el Festival del Pirineu a nivell nacional i internacional. En aquesta línia, el certamen segueix creixent en nombre d’espais i, tot i mantenir la Sala Sant Domènec com a camp base, arribarà a deu indrets de la ciutat.

Aprofitant que el festival coincidirà amb el dia internacional de la dona, enguany es visibilitzarà especialment la rellevància que té en aquest àmbit.

A banda dels 340 jocs de taula que es podran trobar a Sant Domènec, hi haurà unes 150 activitats lúdiques més, repartides per aquests altres indrets del festival. Justament, un dels més singulars serà la cripta de la sala de la Immaculada.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - XAVIER SOCÍAS, DIRECTOR DEL FESTIVAL DEL JOC