El CG Puigcerdà ha guanyat aquest dissabte a la pista del FC Barcelona per 4-5, en el que ha estat el primer partit de la semifinal del play-off pel títol de lliga.

La primera part ha començat amb un gol dels locals en situació de superioritat. Aquest temps ha acabat amb un altre gol del Barça, després d'un tir de revés que el porter groc i negre no ha pogut aturar.

En el segon període els blaugranes s'han situat amb un 3 a 1 en el marcador, però el CG Puigcerdà en una jugada amb superioritat ha aconseguit marxar al segon descans perdent només d'un.

Ja a la tercera part, els jugadors de Barnola i d'Hilario han aconseguir la remuntada molt lluitada, aprofitant que els locals no han arribat amb tanta energia al darrer tram del partit. Granell ha estat l'encarregat d'empatar i Tormo decantava la balança poc després cap al Puigcerdà. Un minut més tard, el porter blaugrana encaixava el cinquè gol dels ceretans. Amb el Barça atacant a la desesperada, ha aconseguit anotar el seu 4t gol a 20 segons del final del partit. Tot i el patiment, els de Cerdanya s'han emportat la victòria i, per tant, l'equip es jugarà a casa el pas a la final de la lliga.

Així doncs, aquest dissabte 23 a les 22h, nova cita importantíssima per als ceretans. En cas de victòria blaugrana es jugarà e desempat l'endemà diumenge a les 14:30h.

En l'altre eliminatòria, el màxim favorit, Txuri Urdin, ha guanyat a domicili al SAD Majadahonda amb un ajustat resultat d'1 a 2. Dissabte que ve a la pista donostiarra podria certificar la seva probable classificació per la que seria la seva quarta final consecutiva.