Aquest cap de setmana, la Vall Fosca ha acollit la Quinzena Travessa d’esquí-alpinisme Open Vall Fosca, una prova que es desenvolupa a l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i on han participat 136 equips. La parella formada per Nacho Cano i Tony Fernández, amb un temps de 2 hores i 56 minuts, han estat els guanyadors en la categoria masculina, i en la femenina, el primer lloc del podi se l’ha endut Júlia Casanovas i Inka Bellés amb un temps de 3 hores i 55 minuts. I pel que fa als equips mixtes, els guanyadors han estat els corredors locals Marta Riba i Gerard Garreta del Club d’Esquí de la Pobla de Segur, amb un temps de 3 hores 24 minuts.
Aquesta cursa es troba plenament consolidada i és un dels grans atractius que permet donar a conèixer la Vall Fosca.

A més els participants han gaudit molt de l’experiència.

La cursa s’organitza entre el Club d’Esquí de La Pobla de Segur i l’Ajuntament de la Torre de Capdella. L’Open Vall Fosca és una de les proves més multitudinàries que es diputen a Espanya dins d’aquesta especialitat.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE TORRE DE CAPDELLA - ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN - QUIM XIFRA, PARTICIPANT