Dins el 2n Cicle de xerrades i tallers d'acompanyament en la criança dirigit familiars i educadors i impulsat des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de Cerdanya, aquest dimecres ha tingut lloc un taller de contes en família. Dues psicòlogues han explicat als pares i mares quins són els millors contes en cada etapa, quan i de quina manera s'han d'explicar. Després, han explicat alguns contes clàssics com el Patufet o la Rateta presumida.

Aquest cicle de xerrades i tallers, que té lloc a l'Arxiu Comarcal, va néixer l'any passat arrel de la demanda d'algunes famílies que tenien interès per conèixer diferents temes relacionats amb la criança dels seus fills i filles en l'etapa dels 0 als 16 anys. Les responsables dels Serveis Socials van engegar aquesta iniciativa, que té lloc almenys una vegada al mes i durant el curs escolar. Compta amb la implicació de professionals de diferents àmbits en funció de la xerrada o taller que s'organitza.

Des de l'Àrea de Serveis Socials s'han mostrat satisfetes de l'acollida que té el cicle, que compta amb una quinzena de famílies a cada sessió. A més, han explicat que estan obertes a les demandes, propostes o consultes que puguin tenir pares, mares i educadors.

Parlen al vídeo: MONTSE SEGURA, PSICÒLOGA CONSELL COMARCAL CERDANYA - CRISTINA TABOADA, COORDINADORA SERVEIS SOCIALS CERDANYA