El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous al vespre el pressupost per a l’any 2019. La xifra s’enfila fins als 7,1 milions d’euros, i és superior a la dels dos darrers anys. Tal com s’ha donat a conèixer, l’endeutament és tècnicament zero, i una de les partides que ha augmentat és la d’inversió. Aquesta, de fet, va molt lligada als projectes Feder que s’han impulsat des del Consell, amb el suport de la Diputació de Lleida i els fons Feder: el de calderes de biomassa i el Camina Pirineus.

Des de l’oposició, Esquerra ha votat a favor dels pressupostos, mentre que la Candidatura de Progés s’ha abstingut.

D’altra banda, en aquest ple també s’ha aprovat que el Consell Comarcal passi a gestionar la nova depuradora de Noves de Segre.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL - SERGI PARRAMÓN, PORTAVEU ERC - JOAN BARRERA, PORTAVEU CANDIDATURA DE PROGRÉS