En poc més d'una setmana ja s'han exhaurit pràcticament la totalitat dels tiquets per assistir a la 24a Festa del Trinxat, que tindrà lloc el 23 de febrer. Les 960 entrades disponibles es van posar a la venda el passat 4 de febrer i amb només un dia ja es van exhaurir la meitat dels tiquets. A més, recordem que alguns veïns van fer cua a primera hora per poder escollir taula.

Així doncs, a última hora d'aquest dijous ja només quedaven una quinzena d'entrades disponibles i, tal com ha passat en darreres edicions, l'ajuntament ha obert una llista d'espera per aquells que s'hagin quedat sense plaça però que encara tenen opcions d'assistir al sopar si hi ha anul·lacions d'última hora. Recordem que el preu de l'entrada és de 27,5 euros.

Els tècnics de l'Oficina de Turisme de Puigcerdà han vist, un any més, el gran interès desperta aquesta festa gastronòmica i, per tant, les ganes de molts veïns per adquirir un tiquet.

La Festa del Trinxat és un aparador de la gastronomia cerdana, amb el seu plat més reconegut com a protagonista, el trinxat, elaborat amb col d’hivern tocada pel fred i patata. L’associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i diversos restaurants elaboraran un any més el menú que estarà compost per una crema de carxofa amb fetge gras d’ànec, després es servirà el trinxat i seguidament vedella ecològica de Cerdanya amb cremós tofonat de nyàmeres. Així doncs, enguany el segon plat també serà del territori.