El govern de la Generalitat es planteja adquirir un nou telecadira per l’estació d’esquí d’Espot en cas que l’actual avariat no es pugui reparar. Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, aquest divendres al matí a peu d’estació. També s’ha comunicat que l’import màxim que es pot invertir son 7 milions i mig d’euros.

D’altra banda, també s’ha signat un conveni entre el departament de territori i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per potenciar el respecte per la natura i el coneixement del medi natural, la fauna, la flora, la geologia i el patrimoni cultural local.

Aquest conveni té una durada de 4 anys, amb possibilitat d’allargar-lo, i comprèn el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Entre altres accions es preveuen campanyes promocionals, disseny de materials informatius, accions formatives del personal de les estacions de Ferrocarrils o millora de la informació dels plànols de pistes.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT