El Conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la seva visita a l’Alta Ribagorça, ha signat un conveni amb el consell comarcal per aplicar mesures alternatives a menors d’edat, majors de 14 anys, denunciats per consum o tinença de drogues, a canvi de la sanció administrativa.

Tant el conseller com el president del consell comarcal han destacat que el que es vol amb aquesta mesura és evitar que els pares i mares acabin pagant la multa i reeducar els joves en prevenció de consum i tinença de substàncies estupefaents.

Des del consell i els ajuntaments ribagorçans ja s’està dissenyant les tasques que poden dur a terme aquests joves però també s’espera que siguin unes mesures que s’hagin d’aplicar poques vegades.

Parlen al vídeo: MIQUEL BUCH, CONSELLER INTERIOR - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA