L’Ajuntament de la Seu d’Urgell donarà suport a la vaga feminista que s’està preparant de cara al 8 de març. En el ple d’aquesta setmana s’ha aprovat una moció de la CUP en aquest sentit, de manera que el consistori farà difusió de la inicitaiva i, a l’hora, garantirà els serveis mínims de les seves treballadores. Tot i això, un dels punts de la moció no s’ha aprovat, concretament el que demanava que l’Ajuntament es personi en totes les denúncies penals per assetjament laboral que es presentin al municipi.

Tot i el vot negatiu a aquest punt, la resta de grups de l’oposició han valorat positivament que l’Ajuntament doni suport a la vaga feminista. Malgrat tot, han retret a la CUP no haver pogut presentar la moció de forma conjunta.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE DE LA SEU - PAU LOZANO, PORTAVEU DE LA CUP