Sis persones han estat desallotjades aquest dijous del número 6 del carrer Cerdanya de Puigcerdà per perill d'esfondrament. Al voltant de les 10 del matí, un familiar d'una veïna de l'immoble ha alertat els Bombers, després de veure com una part del seu pis s'havia esfondrat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local, que han tallat el carrer mentre els bombers i tècnics municipals inspeccionaven l'edifici.

Veient el mal estat de l'immoble, s'han desallotjar per seguretat els veïns que eren a dins, alguns dels quals menors, i seguidament s'ha procedit a tallar tots els subministraments per precaució. Des de l'ajuntament de Puigcerdà han informat a aquest mitjà que entre dijous i divendres s'apuntalarà la part més afectada de l'edifici, que és la que dona al carrer Bisbe Sants. Fins llavors, els veïns no podran recollir les seves pertinences.

En les properes setmanes l'informe tècnic determinarà les actuacions que caldrà fer perquè els veïns puguin tornar a casa. Mentrestant, l'ajuntament els ha buscat un allotjament provisional.

L'edifici té quatre plantes i un altell i està situat al nucli comercial de Puigcerdà.