Les àrees de Joventut de Cerdanya i Puigcerdà tornen a organitzar aquest curs una activitat lúdica i educativa que té molt bona acollida. Es tracta dels Patis Actius, una iniciativa que consisteix en proposar als alumnes una sèrie de tallers de diferent temàtiques durant l'estona d'esbarjo. Un cop a la setmana, les tècniques de joventut és desplacen fins als patis de l'INS Pere Borrell i de l'escola Vedruna on dinamitzen l'activitat. L'objectiu és sensibilitzar els joves sobre temes com l'alimentació, el sexe o les dogues i fomentar la seva participació en un espai de lleure com és el pati.

Aquest dimecres, els nois i noies de l'institut han participat en un Pati Actiu dedicat a la multiculturalitat, concretament a Colòmbia, país d'origen d'alguns d'ells. De fet, a vegades els mateixos alumnes són els que han preparat l'activitat.

La iniciativa, que s'organitza des de fa quatre cursos, té molt bona acollida i els joves hi participen activament.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CONSELL COMARCAL CERDANYA - MARIA FERNANDA CORTÉS, ALUMNA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ