Ja està en marxa l’espai Estació d’esports i natura del Pirineu a La Pobla de Segur. Un equipament ubicat a l’edifici de l’antiga estació de trens i que actualment s’ha arreglat per ser el centre de rebuda de visitants al municipi i s’hi ha ubicat l’oficina de turisme, un centre d’interpretació i un centre de BTT.

L’espai s’ha remodelat en el marc del projecte Interreg POCTEFA GPS Tourism i suposat una inversió de 336.000 euros, finançada en un 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i en un 32% pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. Precisament la jornada de portes obertes va comptar amb la presència del president del Parlament Roger Torrent. I s’ha destacat la importància de promoure un turisme sostenible a la zona.

Tots els espais són d’accés lliure i gratuït i els aficionats a l’esport trobaran una biblioteca amb temàtica esportiva, un espai per visualitzar els audiovisuals que ells mateixos han gravat, dutxes i fins i tot un taller de bicicletes.

Parlen al vídeo: LLUÍS BELLERA, alcalde de La Pobla de Segur - CONSTANTE ARANDA, president C.C. Pallars Jussà