La Generalitat ha posat en marxa una ronda de trobades a l’Alt Pirineu i Aran per tal de debatre’n el futur més enllà dels Jocs Olímpics d’Hivern. Així ho ha anunciat la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, que aquest dimecres ha visitat la Seu d’Urgell. Ha remarcat que des de la Generalitat es treballa per fer que uns hipotètics Jocs Olímpics d’Hivern deixin un llegat que transformi cap a bé el Pirineu.

Artadi també ha valorat positivament el fet que el Govenr d’Andorra i les estacions d’esquí de l’Alta Cerdanya i el Capcir s’hagin ofert per col·laborar en aquesta candidatura.

Preguntada pels periodistes, Artadi també s’ha referit al desplegament dels Serveis Territorials de la Generalitat a l’Alt Pirineu. Ha assegurat que és una prioritat i que s’estan buscant mecanismes per fer-ho.

Durant la seva visita a la Seu, Artadi també s’ha reunit amb el Grup de Dones del Món Rural, s’ha trobat amb l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives i ha inaugurat les noves instal·lacions de Ràdio Seu.

Parlen al vídeo: ELSA ARTADI, CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA