Alp té des d'ara una emissora de ràdio municipal. El Govern ha aprovat la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió, de manera que l'ajuntament ja pot emetre a la freqüència 107.6 de l'FM. De fet, el consistori ja disposava de l'adjudicació provisional d’una emissora de freqüència modulada des de feia anys i ara l’Executiu ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió, un cop complerts els tràmits administratius i tècnics. De moment, Ràdio Alp emet música 24h però la intenció del consistori és obrir aquest mitjà a diferents col·lectius del municipi.

L'ajuntament també ha iniciat converses amb les estacions de La Molina i Masella per tal que, durant la temporada d'esquí, puguin utilitzar l'emissora de ràdio per donar a conèixer l'estat de les pistes, de la neu i també les activitats que organitzen. Primer, però, caldrà solucionar els problemes tècnics.

Les instal·lacions de Ràdio Alp estan situades a l'antic consultori, a tocar de l'edifici consistorial. Properament i a mesura que s'amplii la graella de continguts, l'ajuntament anirà equipant els futurs estudis

Alp és el segon municipi cerdà en tenir emissora de ràdio pròpia. El primer va ser Puigcerdà, que emet a la freqüència 107.9 des del 2015.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D'ALP