Les intenses nevades de finals de gener i principis de febrer han obligat a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a destinar més diners dels previstos a la retirada de neu. És per això que en el ple d’aquest dilluns s’ha aprovat una ampliació de crèdit de 19.000 euros, ja que a mig hivern ja s’ha gairebé esgotat la partida que s’havia previst al pressupost.

D’altra banda, en aquest ple també s’ha acordat la prorrogació del pressupost del 2018, a l’espera que s’aprovi el del 2019. El ple també ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament al pacte contra la segregació escolar. La mesura ha comptat amb el suport de l’equip de govern, Compromís per la Seu i Esquerra, i l’abstenció de la CUP.

El pacte preveu avançar en la gratuïtat de l’educació i més finançament als centres públics i concertats, entre d’altres mesures.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE DE VIA PÚBLICA - CONXITA RABASSA, REGIDORA CXLS - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP