Tremp ha celebrat aquest cap de setmana la vint-i-unena Festa de l’Esport. Un esdeveniment que vol fer un reconeixement als millors esportistes, clubs, entrenadors i persones en general que durant l’any anterior han destacat d’alguna forma en el foment de l’activitat esportiva a ciutat.

Cada any es convida a un esportista destacat, i en aquesta ocasió s’ha comptat amb la presència de Lluís i Andreu Tomàs, trempolins recentment campions de la Copa CERS d’hoquei patins amb el seu equip, que han adreçat unes paraules als joves esportistes de Tremp i han col·laborat en l’entrega de guardons. Un exemple per incentivar a la pràctica de l’esport.

Les diferents categories han estat millor entitat, millor directiu i millor equip i millors esportistes femení i masculí des de benjamí fins a veterà. El Club Bàsquet Tremp ha estat l’entitat destacada, ja que ha rebut el guardó a millor entitat , a millor equip escolar i a millor equip Sènior. I també s’ha fet menció especial a alguns esportives de Tremp pels mèrits assolits.

Parlen al vídeo: FRANCESC CASTELLS, REGIDOR ESPORTS TREMP - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP