Sota el lema 14 municipis, 14 propostes de comarca, el Pallars Jussà ha presentat, amb la presència de Roger Torrent, el president del Parlament de Catalunya, les seves candidatures de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Acte en el qual hi ha hagut sorpreses com el canvi de grup de l’actual alcalde de Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, que ha decidit fer el salt del partit socialista a Esquerra Republicana.

Els diferents candidats s’han anant presentant amb intervencions breus i seguides que en el seu conjunt han definit una proposta de comarca.

Per la seva banda, Roger Torrent ha tancat l’acte amb un parlament que on ha remarcat la necessitat de crear una comunitat republicana de tots.

Entre els candidats a l’alcaldia d’Esquerra Republicana al Pallars Jussà hi trobem Maria Pilar Cases, per Tremp, Rosa Amorós, per Isona, Marc Baró, per La Pobla de Segur, Miquel López, per Castell de Mur, Susana Cabré, per Conca de Dalt i Jordi Navarra, per Sant Esteve de la Sarga, entre molts altres. Un grup heterogeni, amb sensibilitats diverses però que s’ha definit amb ganes de treballar pel Pallars Jussà i per Catalunya.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDABLE PER TORRE DE CAPDELLA - MARIA PILAR CASES, ALCALDABLE PER TREMP
MARC BARÓ, ALCALDABLE PER LA POBLA DE SEGUR - ROSA AMORÓS, ALCALDABLE PER ISONA I CONCA DELLÀ - TONI MILLET, ALCALDABLE PER SALÀS DE PALLARS - ROGER TORRENT, PRESIDENT PARLAMENT DE CATALUNYA