L’Ajuntament de Bassella ha pogut adjudicar les obres de construcció del nou edifici consistorial, que s’ubicarà en aquesta zona d’Ogern, després que el concurs inicial quedés desert. Finalment, ho ha fet per 459.159 euros, després d’haver hagut d’incrementar un 60% l’import inicial del projecte. A més, també ha hagut d’ampliar el termini d’execució dels treballs fins als vuit mesos, en contes dels sis que preveia inicialment. En la licitació inicial, feta al setembre del 2018, es va establir un pressupost de contratació de de prop de 300.000 euros, i aquest termini de mig any per construir l’edifici. El concurs, però, va quedar desert. Ara, amb aquestes noves condicions sí que hi ha hagut concurrència i els treballs s’han adjudicat a una empresa d’Oliana. Des de fa 20 anys, l’ajuntament de Bassella es troba situat en l’edifici d’un antic magatzem al costat de la benzinera del municipi, que es va cedir gratuïtament quan es va construir el pantà de Rialb.